1

I can't get a specific virtual host to work. This is the first part of my httpd-vhosts.conf file:

NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
    DocumentRoot "/Volumes/Data RAID/htdocs/Symfony/web"
    ServerName framework.loc
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
    DocumentRoot "/Volumes/Data RAID/htdocs"
    ServerName localhost
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
    DocumentRoot "/Volumes/Data RAID/htdocs/AmColAn"
    ServerName amcolan.loc
</VirtualHost>

It's the first one that fails. The others work fine. I can get to index.php using:

http://localhost/symfony/web/index.php

I can't get to it using:

http://framework.loc/index.php

I get redirected to OpenDNS, which I use as my DNS, with the error that it is not loading. This is on OS X 10.8.2. I restart apache every time I change the config. I must be making some sort of bonehead error.

  • 1
    This sounds like you haven't set the appropriate entry in your DNS (HOSTS) file? But you suggest the last one (amcolan.loc) is working OK? – MrWhite Mar 23 '13 at 2:43
  • Yes, amcolan.loc works as well as several others in the same format I didn't show. – curt Mar 23 '13 at 3:32
1

As mentioned in comments, an appropriate entry needs to also be set in DNS (ie. local HOSTS file) that points the domain framework.loc to the webserver.

For example:

127.0.0.1  framework.loc

This appears to have been missing/incorrect in this instance.

  • Thanks for reminding me about the hosts file. If I don't do things like this on a regulars basis, I forget some of the steps. – curt Mar 23 '13 at 15:11

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.