1

I just installed OpenCart 2.3 and tried to login into admin panel, but it is just refreshing the page. I checked both config.php and both are correctly stating https.

Now what can I do to fix this. In browser console, it is showing 'Mixed Content Error'. I have read multiple threads related to HTTPS and SSL before posting here but I can't find anything relevant.

Note 1: I checked in 'Network' tab in Developer Tools. It seems the CSS and JS files are getting blocked. Also while entering incorrect password, I am not getting any error.

Note 2: My config.php is:

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://example.in/products/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://example.in/products/');
6
  • Can you open up the developer tools in your browser, switch to the "network" tab, and look for HTTP requests there? Commented Oct 3, 2020 at 11:28
  • updated the question Commented Oct 3, 2020 at 13:34
  • Are the blocked CSS and JS files on your local install or are they third party? I don't know much about OpenCart, but in other content management systems the CSS and JS are controlled by the theme. Are you using a theme with OpenCart? Commented Oct 3, 2020 at 18:06
  • They are not 3rd party but part of the package Commented Oct 4, 2020 at 5:47
  • Are there themes involved, or is this the base OpenCart package? Commented Oct 4, 2020 at 9:22

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.