2

There is only one page is indexed, and it is the homepage. Yet, it seems that my site is indexed successfully, test by searching for random excerpts. There is google / organic entry in my Google Analytics. My property is verified with domain name. There is no robot.txt in my directory. My site map is OK. The search console property for my site is created for about a month ago. My domain has no www or https.

When inspecting a specific URL http://example.com/articleA, it says it's indexed, not submitted in sitemap. However, the sitemap does contain this URL.

One important thing: it is an internationalized domain name. That is, it contains non-Latin characters, and needs to be encoded in Punycode (quảcầu.ccxn--qucu-hr5aza.cc)

There seems to be nothing else to check, according to About our stats and data - Search Console Help or Why aren't search engines indexing my content?. So do you know what happens?

  • Googles Search Console is notoriously slow. Some of this is for a reason. I find that it can be about a month or two behind. Cheers!! – closetnoc Sep 17 at 12:15
  • 1
    Double check that you are looking at EXACTLY the same urls in these different spots. http is different to https. With www is different to without www. Case is important. Are they exactly the same for your Search Console account, in your sitemap, in the search results in the reports? – Tony McCreath Sep 17 at 23:48
  • @TonyMcCreath My domain has no www or https, but it does contains non-ASCII characters, so it needs to be encoded with punycode. However it doesn't seem that Search Console has trouble to understand it – Ooker Sep 19 at 17:39
  • Try entering in one of your URLs into the URL Inspection tool. Maybe one you have seen in the search results. Double check how Google is dealing with the encoding. – Tony McCreath Sep 21 at 1:28

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.