Take the 2-minute tour ×
Webmasters Stack Exchange is a question and answer site for pro webmasters. It's 100% free, no registration required.

I've run into an issue with Firefox. Check out the example: http://codepen.io/anon/pen/BuLhF.

Basically, with the font Poiret One, embedded with Google fonts, the letter ō doesn't render properly in Firefox but in Chrome it is ok.

Edit:

Screenshot: https://docs.google.com/file/d/0B58rXlxeBUsIMXo1MnJrRFczbFk/edit?usp=sharing.

Moreover, on Virtual Machine Ubuntu, Firefox is displaying it ok. The host Windows 7 has this problem.

share|improve this question
1  
I can't reproduce the problem. Both firefox and chrome render the character just fine on my system (Ubuntu Linux). –  Stephen Ostermiller Oct 1 '13 at 13:04
    
I'm with Stephen - works OK for me. Firefox on Windows 7 (and Chrome for that matter). Your screenshot doesn't just show an "improper rendering" - it's showing a character from an entirely different font!? –  w3d Oct 1 '13 at 19:52
1  
My fault. I forgot that I have installed a subset of this font and the system is getting it without trying to update it from the site. –  Merstzik Oct 1 '13 at 21:12

1 Answer 1

up vote 3 down vote accepted

The culprit was in fact me.

I had earlier installed a smaller subset of this font on my machine. Firefox and Internet Explorer (this is as far as I have checked) are rendering a font from the system, yet Chrome downloads the font even if you already have it.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.