Take the 2-minute tour ×
Webmasters Stack Exchange is a question and answer site for pro webmasters. It's 100% free, no registration required.

My favicon will not show up. I have searched the site for similar questions and I do not see where I am going wrong. Here is my tag:

<head>
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon"  />

Do you see anything wrong here? I have my favicon.ico in the correct directory. I am testing this locally in incognito via google chrome.

share|improve this question
    
    
I looked at this one... still no go. –  40Alpha Dec 24 '12 at 22:10
    
Have you tried different browsers? Are you sure the file is the correct format? It's not corrupt somehow? webmasters.stackexchange.com/a/21193/1243 –  w3d Dec 24 '12 at 23:10
    
Have you tried directly browsing to the favicon? Something like: mysite.com/favicon.ico –  Mike Chess Dec 25 '12 at 1:02
    
A lot of times it's just caching problem, be aware of it. –  Huckleberry Finn Dec 26 '12 at 23:21
add comment

2 Answers 2

up vote 0 down vote accepted

load faveicon.ico url directly using firefox, will show you if there is problem, for example not loading or wrong image type is that.

share|improve this answer
1  
corrupted file... thanks –  40Alpha Dec 28 '12 at 17:00
add comment

If you are using the tag, then try giving the path to a jpeg/png file. Even that renders properly as a favicon.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.