Take the 2-minute tour ×
Webmasters Stack Exchange is a question and answer site for pro webmasters. It's 100% free, no registration required.

I have a site which is more than 2 months old and it's not showing up when you directly type the URL into Google. Here is the link of site: www.icarda.org

However, the site is listed in Bing and Yahoo without any problem. Please help me to solve this issue.

share|improve this question

marked as duplicate by Christofian Dec 9 '12 at 16:41

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

    
Do you have a Google webmasters account for this site? –  Kenzo Dec 9 '12 at 15:02
add comment

1 Answer 1

In Webmaster Tools (http://google.com/webmasters/tools), look for the following things:

  1. Can Googlebot access your site? Do a fetch for your robots.txt with Fetch as Google
  2. Were there any issues with how Googlebot crawled your site? Take a look in the Crawl Errors section
  3. Is there an active site removal in place? Take a look in the Remove URLs feature, specifically looking for Site removals in the "Removed" section.

If you still can't find the reason, please let me know in a comment.

share|improve this answer
    
Thanks for your quick reply methode... I have checked with your mention items. But they are fine. Is there any other suggetions pls... –  user1888936 Dec 9 '12 at 15:29
    
Could you verify in Webmaster Tools both the www and non-www version of your site and check for active removals for both? Disclosure: I work for Google. –  methode Dec 9 '12 at 16:21
    
i found the google bot has not accsess the site by using these sites... searchenginegenie.com/tools/google-bot-last-accessed-date.php webtoolhub.com/tn561397-googlebot-last-access.aspx Dose it give any means to you methode...! –  user1888936 Dec 10 '12 at 5:21
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.