Take the 2-minute tour ×
Webmasters Stack Exchange is a question and answer site for pro webmasters. It's 100% free, no registration required.

I have a problem with loading my website which is made with Prestashop. 4 or 5 months ago it was working fine, but today when I tried to open it it gives the me message "Unable to open file" or sometimes it gives me a server error.

I have already tested a die('999') when the index file is loading. When refreshing it, it gives me the result 999 instead of the message "unable to open the file". I don't know what happened to my website.

share|improve this question
    
This really isn't enough information to be able to help you out. In order to see what the problem is we'd need to see the code that's failing. Also helpful would be any recent changes you've made to the site or the server. –  free-dom Jan 6 '12 at 8:09
1  
PrestaShop Community Manager here. In order to identify the issue, you'll want to provide the following information: Version #, Specific error message, Hosting provider, and what recent changes you have made. Thanks. –  Mike Kranzler Jan 6 '12 at 15:12
add comment

migrated from stackoverflow.com Jan 6 '12 at 15:56

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

closed as not a real question by John Conde Jan 10 '12 at 14:21

It's difficult to tell what is being asked here. This question is ambiguous, vague, incomplete, overly broad, or rhetorical and cannot be reasonably answered in its current form. For help clarifying this question so that it can be reopened, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.