Take the 2-minute tour ×
Webmasters Stack Exchange is a question and answer site for pro webmasters. It's 100% free, no registration required.

The site seems to draw the correct links but its not redirecting me to the correct view.

The same code works fine on the old server here http://ruse.systemio.net/q&a/. The new server is here http://www.rusereplays.com/q&a/

The problem I'm having is if you click a link on that page to a question it rewrites the link and redirects to the site, but for the new server it seems to just redirect to index.php.

This is my .htaccess I'm using on both servers

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*)$ index.php/$1 [QSA,L]
</IfModule>

ErrorDocument 404 /index.php

This is the phpinfo for the two servers

Anyone having a suggestion on how to fix this or too help me find a solution to my problem?

share|improve this question
1  
This belongs on StackOverflow –  John Conde Aug 13 '10 at 20:09
3  
No.. it is fine here! If it needs to be move then it would rather be serverfault. –  txwikinger Aug 13 '10 at 20:49
    
Are you sure you have the mod_rewrite module enabled on the new server? –  Alex Aug 13 '10 at 21:09
    
yes the mod_rewrite is instaled and is workign for the parent directory the Q&A app is running from –  Darkmage Aug 13 '10 at 21:32
add comment

1 Answer 1

Is AllowOverride All set in your httpd.conf?

(If not, your mod_rewrite directives will be ignored unless they are specified under a Directory section in the httpd.conf file or your site's conf file)

See the Apache Core documentation - you'll want to make sure that AllowOverride and AccessFileName match your old server's setup.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.