Take the 2-minute tour ×
Webmasters Stack Exchange is a question and answer site for pro webmasters. It's 100% free, no registration required.

I'm running an up-to-date version of a WP multi-site network successfully (homepage and subdomains all work), with only one problem.

My domain loads perfectly with the www., but when the www. isn't preceding, it loads up to this page: http://www.domain.com/wp-signup.php?new=domain.com.

I've never had this problem with WP before, so I'm looking for a way to fix this... Trying to make www.domain.com and domain.com load up the homepage fine, and be like my regular WP sites ending up in the address bar as http://www.domain.com/

How can I achieve this? What must I edit?

Thank you for your help in advance.

share|improve this question
    
If you know the solution to the problem post it and accept it as the correct answer. –  John Conde Mar 24 '11 at 12:04
add comment

1 Answer 1

What web server are you running? If it's Apache, it's possible that you just need to add a ServerAlias to the domain's VirtualHost entry in your config.

You can add a ServerName and ServerAlias, so for example:

ServerName www.example.com
ServerAlias example.com

The ServerAlias will redirect to ServerName. Check the Apache VirtualHost directive docs or the equivalent for your web server if not running Apache.

share|improve this answer
    
Thank you very much for your input, safetycopy. I appreciate it! I'll be talking with my hosting admin about this! –  Ron Mar 22 '11 at 20:51
    
You're welcome - hope it helps! –  safetycopy Mar 22 '11 at 22:53
    
Hi safetycopy, your answer wasn't the solution, but I appreciate the help nonetheless!! –  Ron Mar 24 '11 at 4:58
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.